home    trillen    drogen    ontwateren    luchtbehandeling    luchtmes    technicum    vacatures
transporteren     zeven     activeren     aandrijvingen

Trillen - zeven

Controle zeven

De zeefmachines worden voor nauwkeurige controle zeving gebruikt. Te grote korrels, klonten en verontreinigingen worden hierbij vanzelf uit de productstroom afgescheiden en separaat afgevoerd. Doordat de productinvoer en de productuitvoer recht boven elkaar gesitueerd zijn, kunnen de zeefmachines in verticale product stromen toegepast worden.

Constructie:
De zeefmachines worden van normaal of roestvrij staal gemaakt en hebben een zeefoppervlak van 0,24 of 0,4 m². De machine wordt aangedreven met één onderhoudsvrije onbalansmotor, waarvan de onbalans traploos instelbaar is.

Speciale voordelen: 
Door de compacte bouwvorm is de machine stofdicht en kan daarom gebruikt worden bij extreem fijn en stuivend product.

Uitvoering en accessoires:
De reiniging van het zeefdek kan bij kleinere maaswijdtes ondersteund worden met behulp van een ballenklopinrichting.


Ronde zeven

De zeefmachine is geschikt voor controle zeving van zowel natte als droge materialen. Ze wordt overal toegepast waar in de productielijn kleine hoeveelheden residuen en verontreinigingen afgezeefd moeten worden. Bij grotere hoeveelheden aan verontreinigingen is een extra uitloop mogelijk

Constructie:
De machine is gemaakt van roestvrij staal en wordt met één onderhoudsvrije onbalansmotor, waarvan de onbalans traploos instelbaar is, aangedreven.

Speciale voordelen: 
De bijzonder reinigingsvriendelijke machine is speciaal geschikt voor toepassingen in de levensmiddelen- en de farmaceutische industrie.

Uitvoering en accessoires:
De zeefmachine kan geleverd worden met een gemakkelijk verrijdbare en in hoogte verstelbare ondersteuning.


Trilzeven

ebbens engineering biedt u de mogelijkheid u een aantal verschillende trilzeven.

Trilzeven type G
De zeefmachines kunnen universeel voor controle zeving of voor fractionering in2 tot 4 fracties worden gebruikt. Door de loodrecht staande cirkelvormige trilling...meer ►

Trilzeven type SR
Door de horizontale opstelling en de gerichte trilbeweging hebben de zeefmachines een lage inbouwhoogte en kunnen over grotere lengte transporteren. Voor...meer ►

Trilzeven voor kunststoffen type SRK
De zeefmachines worden ingezet om overlengtes (dubbelingen en klonten) uit het kunststof granulaat...meer ►

Trilzeven type SLU
De zeefmachines worden ingezet voor eenvoudige zeefdoeleinden waar weinig eisen gesteld worden t.a.v de zeefkwaliteit en voor eenvoudig te zeven...meer ►


Ontwateringszeven

De zeefmachines worden gebruikt om vaste stoffen uit vloeistoffen af te scheiden of voor het verminderen van aanhangend vocht.

Constructie:
De open of gesloten roestvrijstalen zeefmachines worden voor een goede vloeistof- afscheiding met een licht stijgend zeefdek uitgevoerd. De machine wordt aangedreven door twee onderhoudsvrije onbalansmotoren, waarvan de onbalans traploos instelbaar is.

Uitvoering en accessoires:
Voor het aanpassen van de machinekarakteristiek voor het te ontwateren materiaal kunnen de zeefmachines zo geleverd worden dat de stand van de onbalansmotoren alsmede de hoek die het zeefdek maakt, in het horizontale vlak gewijzigd kan worden. Als accessoires kunnen persluchtnozzles voor een betere ontwatering of sproeinozzles voor het wassen van het product, geleverd worden. 


home    trillen    drogen    ontwateren    luchtbehandeling    luchtmes    technicum    vacatures